Sain myös valmiiksi taikaboleron Novitan syksy 2009 lehdestä. Lankana Novitan rose mohair ja sitä kului 99 grammaa. Piru vaan sitten kutiaa aikas paljon ja en tiedä mitä tein väärin, koska kokotaulukon mukaan tein L koon, johon piti mennä 200 grammaa, mutta menikin se n. 100 g ja siitähän tuli ehkä liiankin pieni. Tarvii siis laihduttaa. Jos joku ihana ihminen tietäisi konstin jolla saisi kutinaa pois, niin jakakoon sen minun kanssani. Auttaakohan liotus esim huuhteluaineessa tai jotain?? Noh jos ei auta niin teen jonkun ystävän onnelliseksi ja lahjotan sen sille.

Unohdin tietenkin kuvan kääntää enkä malttanut odottaa uutta latausaikaa, joten laitoin ton kuvan kuitenkin.

Koulussa on mennyt mukavasti ja luokkakaveritkin on tosi mukavia. Olen ainoa jolla on lapsia, mutta se on oikeastaan vaan hyvä puoli. Eipähän tule pelkästään jauhettua lapsiaiheista vaan kuulee jotain muutakin kiinnostavaa.

Osallistuin myös sukkasatoon, joten kahtoo nyt kuinka paljon saan sukkia aikaseksi. Aloitin ekaa kertaa sukan kärjestä ja se on samalla koulutyö. Se ei kait kuitenkaan kelpaa sukkasatoon, koska ymmärsin että saa aloittaa sukkien kutomisen vasta silloin 1.9. Korjatkaa jos olen väärässä. Eli en siis tiedä kelpaako ne sukat, jotka saa siis valmiiksi esim sillon 1.9., vaikka olisi aloittanut jo ennemmin. Sanoin miehelleni, että nyt on sitten tehtävä sillekin sukat ja se oli, että miks. Selitin, että tarviithan hyvät villasukat kun puuhastelet kylmillä ilmoilla tontilla. Sit se sano, että no tee sitten. Ajattelin kyllä tehdä vauvan tossuja ja sukkia, koska koulun kautta pystyisin lahjottamaan ne neuvolaan ja siitä tulee hyvä mieli, kun saa jonkun pienen ihanan ihmisen alun varpaat lämpöisiksi. Omillekin pitää tehdä parit sukat. Ja varmaan veljelle ja jos sitä omalle parhaalle mammalle ja isille väsäisi. Eli semmoista tällä kertaa.

Muistakaa jättää kommenttia, jotka käytte lukemassa tätä vieläkin jotenkin aloitusasteella olevaa blogiani. Tässä on vaan vähän kiirettä nyt päivitellä tätä, mutta yritän kyllä tasaisin väliajoin tottakai. Hyvää viikonlopun jatkoa!!!