Sainpas sitten tuhottua vanhoja lankoja pois. Elikkäs sieltä syntyi kaulahuivi Novita Rustikasta. Väri on mustan ja violetin kirjava. Sitähän sitten myös kului 197 grammaa. Malli tulee omasta päästä ja taitaa mennä pukin konttiin tai myyntiin. Ite kun en pysty tuota villaa pitämään. Kuvasta ei kauheesti huomaa, mutta keskellä menee siis palmikkokuvio.


Kuvan laatu ei muutenkaan taas ole sitä parasta, mutta jotenkin tuo valokuvaaminen ei vaan ole mun juttu. Jos on jotain hyviä ja helppoja kuvausvinkkejä niin ilosena ja kiitollisena otan vastaan.

Huomenna sitten koulun kautta päästään Toijalan kangastukkuun. Toivotaan ettei mopo lähde pahasti käsistä siellä. Hui miten paljon kankaita. Jänskättää kyllä kovin, kun ei oo ikinä ollu eurokangasta isommassa. Hih! Sitten vielä käydään ompelutarviketukussa. Ja sama juttu tuon mopon kanssa sielläkin.'

Nyt laittaan lapset nukkumaan ja valmistautuun huomista reissua ja samalla alkavaa sukkasatoa varten. Aloitan varmaan helpolla ja neulon pienemmälle tyttärelle sukat. Sitten isommalle ja sen jälkeen isännälle. Sitten onkin sukkien suhteen vapaata riistaa ja teen kenelle huvittaa.

Hyvää sukkasadon alkua kaikille muillekin osallistujille!!