Neuleita myös on saatu valmiiksi. Bussissa istuessa on aina sopivasti aikaa neuloa. Tässä nyt valmistuneet, mutta joudun jättämään langankulutuksen vielä salaisuudeksi, koska juuri nyt ei ole saatavissa vaakaa. Tarvisi mennä ostamaan oma keittiövaaka.

Ensimmäiseksi pipo. Lankana on Sandnessin Alfa glitter. Malli on jostain Suurestä käsityöstä, mutta en harmi vaan muista mistä. Puikot oli 7 ja piposta tuli aivan ihana mielestäni. Ohjeessa oli tupsu, mutta jätin sen pois ja tilalle tein kukan jonka sisään laitoin kivan kukkanapin.

Mietin kauan miten saisin kuvattua hyvin tuon pipon, kun ei ole semmosta irtopäätä. Sitten se välähti, että otan tyhjän kukkapurkin ja talouspaperirullatelineen. Siitä se ajatus sitten lähti.

Sitten vuorossa on tuubikauluri. Lankana on Delanon Cewec. Ihanan väristä lankaa, joka sen takia lähti kaupasta matkaan. Riittosaakin oli, koska kauluriin meni vain noin 1,5 kerää. Ja kauluri menee kaulan ympäri ainakin kaksi kertaa. Malli on oikeestaan oma. Puikot oli 4.

Sitten vielä sukat. Malli on Novitasta, mutta tähän hätään en muista mistä. Voin ottaa selvää mikäli joku haluaa, mutta nyt on vähän laiska olo. Näitä ei voi laittaa sukkasatoon, koska aloitin nämä ennen sen alkamista. Sukat oli oikeastaan koulutyö. Ja nämä on ensimmäiset ja viimeiset kärjestä aloitetut sukat ainakin itselleni. Ei malli oikein vastaa mun jalkaani, mutta nämä kuitenkin kelpaavat.

Kuvat ei ole mitään parhaita, koska oli kauhea hinku päästä jo päivittään tätä blogia, enkä jaksanut odottaa, että joku olisi ottanut kuvat kun sukat on jalassa. Toisessa kuvassa on itse yritetty ottaa omasta jalasta kuvaa. Ja vielä takaa. Ei niin helppoa.

Elikkäs tämmöstä tällä kertaa. Ja vielä odottaa kasa keskeneräisiä juttuja sohvan reunalla, joten taidan käpertyä sinne näin sunnuntain kunniaksi. Hyvää viikonlopun loppua ja rattoisaa alkavaa viikkoa!!