Elikkäs täällä ollaan oltu nettipimennossa, koska netti päätti olla hetken toimimatta. Kuitenkin on taas kasa valmistuneita töitä. Tässä on nyt ommeltut työt.

Ensimmäiseksi tulee omatekemät tumput. Päällinen on trikoota ja alla on lämmintä fleeceä. Kaava on oma. On todella lämpimät ja kädet jopa hikosi kävellessäni aamulla bussipysäkille, mutta on varmasti lämpimät sitten kun ilmat kylmenee. Teen näitä myös muille, eli jos kiinnostaa niin voi ottaa yhteyttä sähköpostilla, joka näkyy tuolla laidassa. Tarvitsen tietenkin käden mitat ja väritoivettakin toki saa esittää. Kuvassa olevat ovat ensimmäiset tumput. Ne on todella tilavat, joten sormet mahtuu vähän liikkumaankin. Varsi on tehty resorista.



Sitten tulee nukelle tehtyjä vaatteita. Nämä kaikki on itse kaavoitettu, joten jos nämä kiinnostaa, niin voin myös tehdä tilauksesta. Nuken koko on 43 cm.

Ensiksi body:


Kahdet housut:


Ja kestovaippa. On ihan pul-kankaasta ja coolmaxista, joten kelpaa nuken olla tyytyväinen. Vaippa näköjään on puettu vähän huolimattomasti, mutta on hyvin istuva.



Tämmösiä ompeluksia tällä kertaa. Huomenna alkaakin koulussa sitten vaihtoviikko, jonka aikana tehdään sovitusnukke omilla mitoilla. Siitä kuvia sitten valmistuessa.