Elikkäs tänään kävin tampereen kädentaidot messuilla. Koulun kautta "joutui" menemään, joka ei tietenkään haitannut pätkääkään. Päästiin vielä ilmaiseksikin.

Elikkäs messut alkoi sillä, kun kuunneltiin aloituspuheet. Sinnehän olikin oikein saatu Tohtori Pentti Arajärvi pitämään juhlapuheen. Heh eipä tohtori meinannut päästä lavalle hyppäämällä ja joutu ihmiset mennä jo tuuppaamaan sen sinne. Kuitenkin, siinä kuunneltiin ja ihmeteltiin ja päätin kaivaa kutimet esiin. Siinä hetken neulottuani juontaja kysyi, että onko flow päällä. Minähän siihen nyökyttelin. Elikkäs jotain puhetta oli siis siitä, että käsillä tekeminen tuottaa kuulema mielihyvää.

Aikaa ei ollut hirveesti kierrellä messuja, mutta käteen jäi kuitenkin 3 kerää Novitan 7 veikka raitaa, 2 kerää Dropsin Napolia ja 3 kerää jotain akryyli kimalle lankaa Tapion kaupasta.

Messut oli kyllä tosi mukavat ja meidän koulu oli hyvin edustettunakin. Vuoden artesaanipalkinnon saanut henkilö on entinen meidän koulun opiskelija. Go IKATA!!!

Yritän saada jotain töitä kuvattua, jotta sais tän blogin taasen käyntiin. On ollut pikkasen kiirettä ja olen siitä erittäin pahoillani, jos joku kaivannut jotain täältä päin. Jotain olen saanut valmiiksi ja pitäisi vaan saada kamera kauniiseen käteen.

Hyvää viikonloppua ja messuja niille, jotka sinne vielä menevät!!!