Eli onnistuin saamaan aika saaliin tehtyä koulumme myyjäisiin, jotka on huomenna lauantaina. Jotkut on tehty jo paljon aikasemminkin, mutta nyt pääsee sitten vasta myyntiin.

Eli tässä nyt näitä.

Ensiksi koko saalis:


Sitten vanhoja joskus valmistuneita, mutta käyttämättömiä. Salomonin solmuilla tehty kolmiohuivi rose mohairista ja pitsiliina kotiväestä


Sitten huovutettuja tumppuja neljä paria. Lankana on kaksinkertainen Teeteen Kamena. Ensimmäistä kertaa kokeilin huovuttamista ja noista tuli kyllä todella lämpimät. Onneks on varastossa omaan tarpeeseen kaksi kerää vielä. Langan kulutus on seuraava: Valkoinen 74 g, harmaat 85 g, violetinsiniset 65 g ja punaiset 77 g.


Vauvoille asusteita. Eli kaksi kypärämyssyä ja kahdet sukat. Langan kulutus: vaaleanpunainen myssy 31 g, vaaleansininen myssy 28 g ja siniset sukat 34 g. Ruskeat sukat on tehty aikoja sitten, joten en katsonut langan kulutusta ollenkaan.


Kahdet tossut virkkaamalla. Oli muuten tosi kivat tehdä ja teen itselleni takuulla myös. Oon opetellut kunnon kynäotteenkin virkkaamiseen, joten senkin takia tuo virkkaus on ollut jotenkin mielenkiintoista. Langan kulutus: Oranssit tossut 97 g ja punaiset tossut 95 g. Ja lankana on Novitan 7 veljestä.


Viimeisenä tuubikauluri Novitan rustikasta. On muuten tosi käytännöllinen ja kävinkin itselleni hakemassa merinovillaa, josta teen samantapaisen. Langan kulutus: 197 g.


Eli totaali langan kulutus on 783 g. Olen erittäin tyytyväinen, että sain näinkin paljon aikaseksi. Toivottavasti myös tuotteet on hyviä ja niitä myös ostettaisiin. Jos ei, niin ne taitaa mennä suoraan pukin konttiin.

Eli hyvää viikonloppua!! Minulla se alkaakin vasta huomenna, koska huomenna on myös koulupäivä.