Se olis sitten synttärit juhlittu ja täytyy sanoo, että en kyllä heti unohda kyseisiä synttäreitä. Viikonlopun aikana tuli sitten soitettua poliisit eläinsuojeluasioissa (joille poliisi ei tehnyt yhtään mitään vaan anto koiranpennun rääkkääjän mennä kotiin koiransa kanssa.... )

Elikkä siis dobermannin pentua oltiin pidetty koko päivän baarin terassilla (siis n. 12 - 02). Omistaja räkäkännissä lähti kotia päin koiransa kanssa ja kohtahan kuului kauheeta ulinaa koiraparalta. Katsoin terassilta kävelytielle ja siellä tää idiootti piti koiraa kuristusotteessa ja makasi päällä (koira siis 7 kk dobermannin pentu) Mentiin päästään koira pois ja tää känniäijä löi yhtä kaveria, joka piti koiraa kiinni. Koiraparka pelkäs omistajaansa selvästi. Soitettiin poliisit, joilla ymmärrettävästi kyllä, kesti todella kauan saapua paikalle. Noh poliisit tuli ja päästi äijän lähteen kotiin ottamatta koiraa haltuun tai edes kysymättä mitään henkilötietoja. Tää äijä oli illan aikana myös lyönyt kahta ihmistä. Että näin. Ymmärrän kyllä poliisien resurssipulan jne, mutta olis nyt edes ottanu henkilötiedot ylös, koska kyseessä oli selvä eläinsuojelurikkomus omasta mielestäni. Koira oli siis todella kiltti eikä tehny varmasti mitään pahaa kellekkään, mutta jos hommat jatkuu tällä tavalla, niin en sit tiedä mitä tulee vielä tapahtumaan. Ystäväni on ottanut onneks yhteyttä eläinsuojeluviranomaiseen, joten odotellaan, että mitä ne siellä sanoo. Luultavasti äijä tiedetään kyseisen ravintolan vakiasiakkaana, joten tiedot saatanee tarvittaessa. Pitkä teksti, mutta oon huono jäsentään.

Noh lankaa tuli kivasti synttärilahjaksi ja nyt on synttärisankari onneissaan. Sain myös Novitan pitsikukkakehikon ja ottobren uusimman lastenkaavalehden. Kivaa! On mulla ihanat ystävät.

Ja sitten vielä tänään tuli äitienpäivälahja postisedältä. Eli langankerijä. Nyt taidan alkaa sitä kokeileen. Hyvää viikonalkua kaikille!!!