Jee!! Sain haettua tänää postista aivan ihanaakin ihanamman paketin. Siellähän oli vaikka mitä mukavan ihanaa. Ja tuli meinaa maailman parhaimpaan aikaan. Mies läksi työmatkalle ja miun kissa, joka oikeestaan kuitenkin oli äidin, jouduttiin lopettaan maanantaina, joten piristystä todella kaipasin ja sitä todella myös sainkin tän paketin muodossa.

Tässä olis kuvia todellakin hemmottelevasta paketista.

Siinä se on kokonaisuudessaan. Kuvan laatu on huono, mutta paranee kyllä. Eikö ookkin erittäin houkutteleva? ON!

Ensiksi langat. Niin ihanat värit että tekee mieli syödä noi kerät. Eli sinertävät on Dropsin Safran, 100% egyptiläinen puuvilla. Pinkki on Sirdarin Baby bamboo, 80% babmu ja 20% villa. Ihania!

Sitten on kortti ja ohje huiviin. En ole ehtinyt paneutua ohjeeseen kunnolla vielä, mutta taidanpa tehdä huivin edellä mainituista sinisistä langoista. :) Ja kortti oli ihana ja erittäin piristävä.

Herkkuja.

Vartalovoita, jota täytyykin illalla kokeilla, ihanan tuoksuisia kynttilöitä ja huulirasva.

Ruusukoristeita, joista keksin varmasti vaikka mitä ja aivan ihanat napit. Oon kaivannut jotain erikoisempaa nappia, mutten oo ikinä osannu nappikaupassa päättää mitä haluan, joten onneksi ei tarvinnut tällä kertaa ja napit on aivan ihanat!

Ja äidin sydäntä lämmittää se, että lapsetkin saa jotain mukavaa. Tuolla sohvalla tuo isompi neiti istuu lueskellen prinsessa lehteä.


Kyllä oli taas aivan täydellinen paketti kerrassaan. Tyytyväisyys on täydet 100 % ja paljon vielä päällekin. Aivan ihana! KIITOS parille, jota kohta alan tavoittaan.