Tein uusimmasta Novitasta meidän pikkuneidille takin. Malli oli jotenkin niin ihana, joten olihan sitä pakko se toteuttaa. Lankana on Nallen kukkakedon ruusu ja sitä kului 181 grammaa. Ensimmäistä kertaa tein hupullisen takin, joten tuli siis opittua hieman uuttakin samalla.

Osallistuin myös Novitan neulomossa syyssupisteluihin, jonka tarkotuksena on siis supistaa jo olemassa olevaa lankavarastoa. Kuitenkin saa ostaa lankaa, mutta se tietenkin veroittaa pisteitä, joita siis saa tehdyistä töistä. Se alkoi "virallisesti" 11.8. Tämä on sitten ensimmäinen työ jonka saan valmiiksi kyseiseen tempaukseen.

Koulukin on sitten alkanut ja kivaa on. Ei olla vielä kauheesti mitään ehditty tekemään, mutta kokoaika mennään etiepäin. Perjantaisin on 4 tuntia neulomista tai virkkausta. Käy siis mulle vallan mainiosti!! Odotukseni koulun ja sen sisällön suhteenkin kävi yksiin, eli juuri ne, mitä oppia haluaisin, kuuluu kyseiseen kouluun. Musta siis tulee vaatetusalan artesaani näin tarkasti kerrottuna.

Se siitä sitten tällä kertaa. Ompelut tosiaan painottuu nyt eniten kouluun ja omat vehkeetkin löytyy anoppilasta, joten en pääse joka päivä ompelemaan, mutta kyllä mä joskus ehdin niitäkin tekemään.

Hauskaa viikon alkua kaikille!